Generelt

Nej, det har vi ikke.

Desværre ikke. Du kan på alle vores produkter se vores størrelsesguides og hvis du har brug for mere hjælp så skriv endelig til os på vores chat eller email: support@empirecycling.dk

Empire Cycling - Service Course er et cykelværksted, der har adresse på Sophienholmvej 57. I daglig dagen har vi ikke noget med hinanden at gøre og du kan ikke prøve cykeltøj fra Castelli og Sportful hos Empire Cycling - Service Course. Hvis du har spørgsmål til reparation af din cykel kan de kontaktes her: https://empirecyclingservice.dk

Både Sportful og Castelli går meget op i aerodynamik og cykeltøjet fra de to brands sidder derfor tæt. Nok også tættere end de fleste er vant til, men bare rolig, fornøjelsen bliver så meget større når cykeltøjet sidder ordentligt.

På cyklen bør cykeltøjet sidde tæt, og når du ikke er på cyklen vil det formentlig føles en smule stramt.

Levering

Bestil hverdage inden kl. 12 og få dine varer leveret næste hverdag.

Dag-til-dag levering betyder at hvis du bestiller inden kl. 12.00 på en hverdag, så vil din ordre blive pakket og afsendt samme dag.
- Bestiller du mandag til torsdag bliver pakken leveret til din pakkeshop dagen efter.
- Bestiller du fredag vil din pakke være fremme dagen efter, hvis den valgte pakkeshop har åbent om lørdagen. Hvis ikke bliver pakken leveret mandag.
- Bestiller du fredag efter kl. 12, bliver din pakke leveret tirsdag.

* Bestiller du på en helligdag, vil din ordre blive afsendt næste hver dag.

Returnering

Hos EmpireCycling har vi udvidet returretten helt op til 30 dage. Så op til 30 dage efter du har modtaget din ordre kan du returnere den til os og få pengene retur.

Hvis du skal returnere din ordre, skal du sende den til vores hovedkontor på adressen:

Empire Cycling APS
Gevninge Bakkedrag 27 Gevninge,
DK-4000 Roskilde

Du skal vedlægge kopi af faktura eller ordreseddel.

Hvis ordren er fejlbehæftet dækker vi naturligvis omkostningerne til forsendelse, men ellers skal du selv afholde udgifterne til at returnere pakken til os.

Hvis du har ombestemt dig og alligevel ikke kan lide en eller flere af de varer du har bestilt har du 30 dage til at sende varerne retur. Når vi modtager varerne vil vi starte behandlingen af din retursag hurtigst muligt. Som regel har du pengene på din konto i løbet af 8-10 hverdage.

Hvis du ønsker at ombytte til en anden størrelse skal du returnere den originale ordre til os og bestille den rigtige størrelse via vores hjemmeside.

Når vi modtager varerne vil vi starte behandlingen af din retursag hurtigst muligt. Som regel har du pengene på din konto i løbet af 8-10 hverdage.

Hvis din varer er defekt skal du kontakte os på: support@empirecycling.dk og oplyse dit ordrenummer. Derefter skal du sende varen retur til os, vi dækker naturligvis omkostningerne til forsendelse. Så vidt muligt vil vi sende dig en ny varer uden defekt, kan det ikke lade sig gøre, refunderer vi naturligvis pengene til din konto.

Kan jeg få specialdesignet cykeltøj fra Castelli og Sportful?

Naturligvis! Som officiel distributør kan du købe specialdesignet cykeltøj fra Castelli og Sportful igennem os.

Lige præcis som du gerne vil have. Der er ingen begrænsninger på antallet af farver og du kan få dit cykeltøj i næsten alle farver, du skal blot angive pantone farvekoden. Du kan få det med de logoer du ønsker og designerne i Italien sidder klar til at hjælpe dig med at skabe det fedeste cykeltøj på landevejen.

Selvfølgelig! Der er så stor forskel på cykeltøj til mænd og kvinder at det ville være uansvarligt ikke at have cykeltøj designet til begge køn. Nogle af forskellene er blandt andet at cykeltrøjer og cykeljakker til kvinder er syet med mere facon og er smallere over skuldrene. Cykelbukserne er også udstyret med en pude designet til kvindelige cykelryttere.

Både Sportful og Castelli går meget op i aerodynamik og cykeltøjet fra de to brands sidder derfor tæt. Nok også tættere end de fleste er vant til, men bare rolig, fornøjelsen bliver så meget større når cykeltøjet sidder ordentligt. 

På cyklen bør cykeltøjet sidde tæt, og når du ikke er på cyklen vil det formentlig føles en smule stramt.

I kan selvfølgelig bruge vores størrelsesguide til at finde de rigtige størrelser, alternativ kan vi også efter aftale fremsende en prøvekasse, så alle kan finde deres størrelse.

Det kan du tro. Dig og dine holdkammerater kan cykle i det samme cykeltøj som Alaphillippe, Asgreen, Evenepoel, Peter Sagan og alle de andre professionelle ryttere fra de to hold. Men bare rolig. Består dit cykelhold ikke af toptrimmede atleter, så kan du også sagtens få dit designet cykeltøj i størrelser, der passer til os motionister.

Du skal som minimum bestille 10 enheder pr. del cykeltøj. Det vil sige at du skal bestille minimum 10 cykeltrøjer og 10 cykelbukser, der kan ikke bestilles 5 cykeltrøjer og 5 cykelbukser. Du kan dog sagtens bestille f.eks. 12 cykeltrøjer og 12 cykelbukser til dig og dit cykelhold.

Fra ordren er endelig godkendt og sendt til Castelli eller Sportful, går der ca. 8 uger før I har jeres nye teamtøj.

Du kan hverken få refunderet eller ombyttet dit teamtøj. Cykeltøjet bliver først produceret når jeres ordre er lagt. Hvis der mod forventning skulle være en reklamation behandler vi naturligvis den.