Design-Highlights: Udvalgt til Inspiration

Fluo Blue

Her en kombination af Bright og Gradient design-koncepterne. En stætk signalblå giver både synlighed, og god bund for logoer, mens den sorte bund binder trøje og bukser sammen.

Rahoo

Et kreativt og komplekst design, hvor farvevalget modsiger naturtemaet i grafikken. Det gradurede forløb mellem lilla og grøn, og tilfæjelsen af geometriske elementer giver et unik resultat.

Apex Racing

Et design helt og holdent skabt for neon-farvernes intensitet. Dette dristige statement fra 'Bright' kollektionen fungerer både som en enestående trøje og som en del af et komplet top-til-tå udtryk.

Pir Monday

Dette design er en hyldest til den dristighed og intensitet, der ligger i moderne æstetik, og tilbyder en næsten elektrisk oplevelse. Dit team ikke går forsvinder i mængden i denne træje.

MASH SF

Et design der bryder med konventionerne - som udfordrer det ordinære og skubber til grænsene. En fejring af mod, originalitet og levende farver, der virkelig skiller sig ud.

Don's Bicycles

Modige striber definerer dette unikke look. Høj kontrast sikrer den synlighed på cyklen. En mesterlig brug af kontrast og farve, tilbyder dette sæt en umiskendelig visibilitet, der fanger øjet.