Teamtøj

Sådan får du unikt cykeltøj

Innovation

Før produkterne bliver tilgengængelige kommercielt er de igennem en omfattende udviklingsproces. Alt starter fra produktionskontoret, hvor det bedste tekstiler til at løse opgaven bliver fundet til det produkt, der skal laves. Derefter går vi i gang med at forme tekstilerne til de behov cykelryttere har. Derfra går turen til vindtunnellen, hvor de forskellige tekstiler og former testet i mange timer af ryttere fra Quick-Step - AlphaVinyl, Team Total Energie og flere af verdens bedste atleter. Forbedringer laves og processen gentages indtil, vi står med det bedste mulige stykke cykeltøj. Til sidst, når der vi ikke kan komme på flere forbedringer og produkterne er gennemtestet utallige gange, tilbyder vi cykeltøjet til vores kunder. Det præcis samme cykeltøj, som verdens bedste mandskaber kører de mest krævende cykelløb i.

1. Vælg den rigtige model

Der er stor forskel på cykeltøj alt efter hvad du skal bruge det til. Kører du cykelløb i weekenden skal du selvfølgelig havde det mest aerodynamiske cykeltøj. Hvis du kun kører for at få motion og hygge dig, vil du formentlig hellere have at komforten er helt i top.

Castelli og Sportful laver en stor kollektion af produkter, som ofte fødes af forespørgsler fra deres professionelle mandskaber. Vi hjælper selvfølgelig med at finde de modeller, der passer bedste til jeres behov.

2. Lav jeres eget design

Uanset om I har et færdigt design allerede eller har brug for hjælp til at starte processen så har vi et helt hold af In-House designere klar til at hjælpe jer videre til næste step. Så vi er sikre på jeres nye unikke cykeltøj er 100% som i gerne vil have det.

3. Størrelser

Jeres nye teamtøj skal selvfølgelig sidde helt perfekt. Hvis I er i tvivl om størrelser er vi klar til at hjælpe, enten med rådgivning eller ved at sende et størrelseskit I kan prøve inden i bestiller.

4. Modtag jeres order

Standard produktionstiden er 8 uger fra bestilling.