Velkommen til vores blog!

Her kan du læse om en masse cykling. Per skriver en masse røverhistorier fra hans egen karriere som professionel cykelrytter. Vi laver guides til dig, der vil blive klogere på cykeltøj, så du kan få de bedste cykelture i alt slags vejr. Vi laver analyser af verdens største cykelløb: Paris-Roubaix, Flandern Rundt, Tour de France osv. Her deler Per sine tanker og observationer. Til slut har vi vores Insider, som giver dig et unikt indblik i professionel cykling. Der bliver lavet interessante interviews med de største danske cykelrytter: Asgreen, Pedersen, Valgret etc. Dybdegående portrætter af store aktører, f.eks. den danske sportsdirektør Lars Michaelsen. Derudover har Per af flere omgange fulgt cykelhold under Post Nord Danmark Rundt, som han farverigt beretter om. Velkommen til og god læsning.

Bausager Á Bloc

Fra Pinarello til politistationen
Dengang i starten af 80'erne, da Jørgen "Macs" Marcussen og jeg var en slags dansk svar på the Persuaders, som havde den lidt mindre flatterende (men for sammenligningen måske mere passende) danske titel, De Uheldige Helte, og vi kørte på Pinarello Cykler aflagde vi ofte fabrikken et besøg.
Fortsæt med at læse
Nibali - Giornale
Den, der forveksler en "Cappelino" - den klassiske italienske cykelkasket i bomuld - med en banal beklædningsgenstand er uden mulighed for at indtræde i rækken af store kasketbærere
Fortsæt med at læse
Reno Bent Olsen
Jeg mødte ham før ham første gang på et herretoilet. Det var i kælderen på hjørnet af Holbækvej og Fælledvej i Roskilde. Det var November 1968, så han var 21, jeg 12. Jeg er opmærksom på, at vi her er ude i noget, der lyder som en rigtig skidt historie, men respekt for kendsgerningerne, tvinger mig til at sige det.
Fortsæt med at læse
Giovanni Battaglin - Giornale
Giovanni Battaglin var min kaptajn, da han vandt Giroen og Vueltaen i 1981, og så har jeg siden handlet med ham i 25 år. Så jeg vil sige, at jeg kender ham ret godt. Allerede inden jeg kørte for ham, sagde hans træningsmakker, den norske legende Knut Knudsen til mig, "Giovanni er verdens bedste cykelrytter, når han er i form og verdens dårligste når han ikke er det".
Fortsæt med at læse