Velkommen til vores blog!

Her kan du læse om en masse cykling. Per skriver en masse røverhistorier fra hans egen karriere som professionel cykelrytter. Vi laver guides til dig, der vil blive klogere på cykeltøj, så du kan få de bedste cykelture i alt slags vejr. Vi laver analyser af verdens største cykelløb: Paris-Roubaix, Flandern Rundt, Tour de France osv. Her deler Per sine tanker og observationer. Til slut har vi vores Insider, som giver dig et unikt indblik i professionel cykling. Der bliver lavet interessante interviews med de største danske cykelrytter: Asgreen, Pedersen, Valgret etc. Dybdegående portrætter af store aktører, f.eks. den danske sportsdirektør Lars Michaelsen. Derudover har Per af flere omgange fulgt cykelhold under Post Nord Danmark Rundt, som han farverigt beretter om. Velkommen til og god læsning.

Guides

Hvorfor du skal bruge cykelundertrøje

En vigtig regel når du cykler er at have så få lag på som muligt. I langt de fleste tilfælde bør du faktisk kun have 2 lag på: En cykelundertrøje og ydre lag, som en jakke eller cykeltrøje alt efter hvor koldt det er på din cykeltur. I nødstilfælde kan det give mening at have et 3. lag på, det kan være enten en vest, regnjakke eller vindjakke, der ikke er beregnet til at have på hele turen, men kun når du har behov for det. Det kunne f.eks. være når det begynder at regne eller i mellem dine intervaller.

Fortsæt læsning
Vinter cykelhandsker

Der er ikke noget, der kan ødelægge mine cykelture om vinteren som iskolde fingre. Sådan et sæt gennemfrosne fingre, der gør helt ondt når de bliver ramt af det varme vand fra vandhanen. Det tager simpelthen alt lysten og glæden fra min cykeltur. Derfor er vinter cykelhandsker en hjørnesten i min cykelgarderobe. Jeg har mange og jeg vil prøve at gøre dig klogere hvad der er op og ned i forhold til materialer, vandtæthed og varme. Er du en af de typer, der kører uden handsker det meste af året og aldrig har følt kolde fingre, så lad mig være helt ærlig: læs et af vores andre blogindlæg i stedet for.

Fortsæt læsning
Købeguide til cykelbukser
I læser mig tit skrive om at cykelbukser er det vigtigste stykke cykeltøj, hvis du skal have en komfortabel cykeltur. Hvis du bruger dårlige cykelbukser får du ondt i rumpen, selerne i irriterer dig og du kan hele tiden mærke en syning, der gnider mod din hud. De gode cykelbukser på den anden side, er cykelbukser du ikke lægger mærke til mens du cykler. Rigtig gode cykelbukser lægger du ikke mærke til uanset hvor langt du cykler. Det er virkelig koldt når de glatbarberede stolper, skal ud at cykle i vinterkulden. Derfor er det en rigtig god idé at pakke dem ind i et par ordentlige lange cykelbukser. Læs med her hvis du gerne vil lære mere om cykelbukser.
Fortsæt læsning
Cykeljakke oversigt - Sådan finder du den bedste cykeljakke

Det kan være uoverskueligt at gennemskue hvilken cykeljakke, der er den rigtige for dig. Hvis du gerne vil cykle mere udenfor sommerhalvåret, så er en cykeljakke et must-have for kulden ikke skal tage alt glæden ud af dine cykelture.

Den helt store forskel på de forskellige cykeljakker er hvor varme de er, altså hvor koldt det kan være mens du stadigvæk kan bruge jakken. Den anden store forskel er cykeljakkens evne til at holde dig tør når det regner. Vi har et bredt udvalg af jakker til alt slags vejr, så din næste cykeltur med garanti bliver endnu bedre med en cykeljakke fra Empire Cycling.

Fortsæt læsning
Cykeltøj med Gore-Tex Infinium

Hvis du er cykelrytter, løber eller på anden måde nyder at bevæge dig i naturen, så har du med garanti hørt om Gore-Tex. Og hvis ikke du har så er der endnu større grund til at læse med her. For Gore-Tex laver de bedste materialer i forhold til vandafvisning og performance.

I forhold til cykeljakker er Gore-Tex kendt for deres membraners evne til at beskytte dig mod vind og vand. Gore-Tex Windstopper bruges i produkter, hvor det er nødvendigt at have en 100% vindtæt barriere for at du kan holde varmen. Gore-Tex Infinium bruges når der også er behov for vandafvisende egenskaber. Egenskaber, der er så tæt på at være vandtæt som mulig

t, men en mindre teknikalitet afgør at de ikke må markedsføre Gore-Tex Infinium som vandtæt.

Fortsæt læsning

Analyser Se alt

Bausager Á Bloc Se alt