Velkommen til vores blog!

Her kan du læse om en masse cykling. Per skriver en masse røverhistorier fra hans egen karriere som professionel cykelrytter. Vi laver guides til dig, der vil blive klogere på cykeltøj, så du kan få de bedste cykelture i alt slags vejr. Vi laver analyser af verdens største cykelløb: Paris-Roubaix, Flandern Rundt, Tour de France osv. Her deler Per sine tanker og observationer. Til slut har vi vores Insider, som giver dig et unikt indblik i professionel cykling. Der bliver lavet interessante interviews med de største danske cykelrytter: Asgreen, Pedersen, Valgret etc. Dybdegående portrætter af store aktører, f.eks. den danske sportsdirektør Lars Michaelsen. Derudover har Per af flere omgange fulgt cykelhold under Post Nord Danmark Rundt, som han farverigt beretter om. Velkommen til og god læsning.

Guides

Castelli Alpha RoS 2 Cykeljakke
Tiderne hvor vintertræning udelukkende står på mange timer i zone 2 eller zone 3 er overstået for længst. Det er selvfølgelig stadigvæk en del af træningen, men intervaltræning fylder mere og mere.
Fortsæt med at læse
Hvordan skal en cykeljakke side?
Men du skal også være klar at medmindre din jakke er skræddersyet så kan det nemt ske at cykeljakken ikke sidder helt som den skal. Hvis du f.eks. er ekstremt høj og samtidig tynd som et bræt, så er din højde måske til XXL, mens brystkassen er til en small. Hos mig er det med omvendt fortegn, mine 176cm retfærdiggøre noget i nærheden af en Small, men selv i Large skaber lynlåsen sig, når dunken skal passeres. 
Fortsæt med at læse
Hvilke cykeljakker bruger professionelle cykelryttere?

På billedet kan du f.eks. se en Ineos rytter, der kører i snevejr (!) i en Gabba jakke og løse ærmer, som jeg ville anbefale til brug mellem 10º-15º under normale omstændigheder. Tro mig, hvis jeg tog en cykeltur i snevejr kun iført en Gabba jakke og løse ærmer. Så ville jeg vende om inden jeg ramte byskiltet på vej ud af Svogerslev.

Fortsæt med at læse
Hvad er cykeljakker lavet af?
En cykeljakke er et must hvis du vil cykle uden for sommersæsonen. Den får dig varmt og tørt igennem dine cykelture om vinteren og er et must have i enhver cykelgarderobe. Cykeljakker kan være meget forskellige og det ikke er altid at gennemskue hvad der er op og ned på de forskellige cykeljakker. Er den vindafvisende? Er den vandafvisende? Hvor varm er den? Hvis du gerne vil vide mere om cykeljakker skal du læse med her.
Fortsæt med at læse
Sådan holder du varmen om vinteren med den rigtige cykelundertrøje

Du behøver ikke at lade temperaturen styrer hvornår du cykler. Med det rigtige cykeltøj kan du sagtens holde varmen i alt slags vejr, den danske vinter kan byde på.

Jeg er selv en frossenpind af karat og der er intet, der kan smadre min lyst til en cykeltur som at fryse en hvis legemsdel ud af bukserne. Når jeg vil cykle om vinteren sørger jeg altid for at tage varmt tøj på. Det er ikke ensbetydende med at tage mange lag på, men jeg kommer i hvertfald ikke til at være underfrankeret på den front.

Fortsæt med at læse