Velkommen til vores blog!

Her kan du læse om en masse cykling. Per skriver en masse røverhistorier fra hans egen karriere som professionel cykelrytter. Vi laver guides til dig, der vil blive klogere på cykeltøj, så du kan få de bedste cykelture i alt slags vejr. Vi laver analyser af verdens største cykelløb: Paris-Roubaix, Flandern Rundt, Tour de France osv. Her deler Per sine tanker og observationer. Til slut har vi vores Insider, som giver dig et unikt indblik i professionel cykling. Der bliver lavet interessante interviews med de største danske cykelrytter: Asgreen, Pedersen, Valgret etc. Dybdegående portrætter af store aktører, f.eks. den danske sportsdirektør Lars Michaelsen. Derudover har Per af flere omgange fulgt cykelhold under Post Nord Danmark Rundt, som han farverigt beretter om. Velkommen til og god læsning.

Analyser

Analyse: Liege-Bastogne-Liege 2022

GIGANTISK NUMMER AF REMCO EVENEPOEL

Den belgiske vidunderbarn, Remco Evenepoel, vandt i dag, efter et soloridt af antikke tider, monumentet, Liege-Bastogne-Liege. Han cementerede dermed sit stratosfæriske talent og reddede foråret for QuickStep-Alpha Vinyl.

Fortsæt med at læse
Analyse: Paris-Roubaix 2022
HELVEDE I NORD Dagens løb er svært at skrive om, når det skal ske umiddelbart efter, det er slut. Indtrykkene er for blandede til at der kan findes en grundstemning at skrive ud fra. Et fantastisk race, men på samme...
Fortsæt med at læse
Tadej Pogacar - Liege-Bastogne-Liege
Tadej Pogacar tager sit andet monument Det slovenske fænomen satte et stjernespækket felt til vægs i Giro di Lombardia med sit efterhånden klassiske favoritvåben: det dødbringende angreb langt ude fra når terrænet stiger. Jonas Vingegaaard fik med en 14. plads og fornem kørsel et comeback til verdenseliten.
Fortsæt med at læse
Paris-Roubaix 2021
Italiensk sejr efter 22 års tørke. Det var en usædvanlig våd, fedtet og hård udgave af Paris-Roubaix der kørtes i dag. Usædvanligt var det også at tre debutanter besatte de tre podiepladser, og skuffende var det at de høje danske...
Fortsæt med at læse