Velkommen til vores blog!

Her kan du læse om en masse cykling. Per skriver en masse røverhistorier fra hans egen karriere som professionel cykelrytter. Vi laver guides til dig, der vil blive klogere på cykeltøj, så du kan få de bedste cykelture i alt slags vejr. Vi laver analyser af verdens største cykelløb: Paris-Roubaix, Flandern Rundt, Tour de France osv. Her deler Per sine tanker og observationer. Til slut har vi vores Insider, som giver dig et unikt indblik i professionel cykling. Der bliver lavet interessante interviews med de største danske cykelrytter: Asgreen, Pedersen, Valgret etc. Dybdegående portrætter af store aktører, f.eks. den danske sportsdirektør Lars Michaelsen. Derudover har Per af flere omgange fulgt cykelhold under Post Nord Danmark Rundt, som han farverigt beretter om. Velkommen til og god læsning.

Analyser

Remco Evenepoel vinder VM
Jasper Stuyven sagde det allerede i tirsdag, at franskmændene nok ville bruge Mount Keira til at lancere en første offensiv, men at det skulle blive så voldsomt, at folk som Van Aert og Pogacar sad og førte i udbrud allerede i løbets anden time, var der nok ikke mange, der havde ventet.
Fortsæt med at læse
VM i Enkelstart - Australien 2022

Søndag morgen dansk tid, køres årets Elite VM i enkeltart i den australske by, Wollongong. Det er en relativt kort affære på 34 km, og med 312 højdemeter – altså en hurtig en af slagsen.

Ex-proffen, Scott Sunderland, som er rutens designer, fortæller, at der er 22 sving på hver af de to omgange, hvilket svarer til et sving pr. 800 meter, hvilken man normalt ville opfatte som en teknisk rute, men i Wollongong er der så god plads på de brede veje, at langt de fleste af svingene, kan forceres blot ved at holde pedalen oppe et øjeblik, uden at gå ud af bøjlen, sådan at der ikke der ikke skal accelereres så meget efter svingene. Kun to gange for hver omgang er der sving som kræver lav fart for at komme rundt i dem.

Fortsæt med at læse
Danmarksmesterskabet 2022
Hvem havde troet at Aalborg havde det der skulle til for at lægge asfalt til det bedste DM i landevelscykling, der er set i mands minde. Kvindernes udgave fra formiddag, havde givet et forvarsel, da de tre medaljetagere, Cecilie Uttrup,...
Fortsæt med at læse
Analyse: Liege-Bastogne-Liege 2022

GIGANTISK NUMMER AF REMCO EVENEPOEL

Den belgiske vidunderbarn, Remco Evenepoel, vandt i dag, efter et soloridt af antikke tider, monumentet, Liege-Bastogne-Liege. Han cementerede dermed sit stratosfæriske talent og reddede foråret for QuickStep-Alpha Vinyl.

Fortsæt med at læse
Analyse: Paris-Roubaix 2022
HELVEDE I NORD Dagens løb er svært at skrive om, når det skal ske umiddelbart efter, det er slut. Indtrykkene er for blandede til at der kan findes en grundstemning at skrive ud fra. Et fantastisk race, men på samme...
Fortsæt med at læse