Velkommen til vores blog!

Her kan du læse om en masse cykling. Per skriver en masse røverhistorier fra hans egen karriere som professionel cykelrytter. Vi laver guides til dig, der vil blive klogere på cykeltøj, så du kan få de bedste cykelture i alt slags vejr. Vi laver analyser af verdens største cykelløb: Paris-Roubaix, Flandern Rundt, Tour de France osv. Her deler Per sine tanker og observationer. Til slut har vi vores Insider, som giver dig et unikt indblik i professionel cykling. Der bliver lavet interessante interviews med de største danske cykelrytter: Asgreen, Pedersen, Valgret etc. Dybdegående portrætter af store aktører, f.eks. den danske sportsdirektør Lars Michaelsen. Derudover har Per af flere omgange fulgt cykelhold under Post Nord Danmark Rundt, som han farverigt beretter om. Velkommen til og god læsning.

Insider

Væddeløber
Mads Pedersen hader strenge diæter, højdetræning og revisorkørsel. Mød en Old school rebel gemt i en ung mand med et brændende vinderinstinkt.
Fortsæt med at læse
Castellis Danske Forbindelse
Søren Jensen har været en af de absolut drivende kræfter bag verdens mest succesrige cykeltøjmærkes næsten lodrette opstigning. Per Bausager fortæller her historien om det italienske brands danske forbindelse og enmandshær.
Fortsæt med at læse