Teamtøj - Specialdesignet cykeltøj til dig og dit cykelhold eller firma

Hos Empirecycling kan du få specialdesignet cykeltøj med dit logo på. Vi har agenturet på de to italienske cykeltøjsmærker Castelli og Sportful. Castelli leverer cykeltøj QuickStep - Alpha Vinyl og Sportful leverer til Team TotalEnergies. Herhjemme leverer vi tøj til mange virksomheder, cykelklubber og Pro-Continental holdet Team Restaurant Suri - Carl Ras. Både Castelli og Sportful er kendt for at levere cykeltøj af højeste kvalitet til cykelsportens største atleter. Du kan nu få fingrene i det samme cykeltøj de professionelle kører i til dig og dit cykelhold eller firma. Vi hjælper dig med få alle de logoer du ønsker på cykeltøj i sit helt eget unikke design.

Du kan få cykeltøjet fuldstændig som du gerne vil have det, med alt den komfort og kvalitet profferne forlanger. Det er ligegyldigt om du er en cykelklub, en virksomhed eller en lille gruppe af venner, vi leverer teamtøj helt ned til 10 enheder pr. del. Skal du have cykeltøj, hvor hver eneste watt tæller, så har vi naturligvis de samme højteknologiske produkter som Peter Sagan, Julian Alaphillippe, Remco Evenepoel og andre af verdens bedste cykelryttere kører cykelløb i. Du kan få special designede cykeltrøjer, cykelshorts, cykelbukser, cykeljakker, cykelsokker og cykelvest fra Castelli og Sportful igennem Empire Cycling. Du kan naturligvis også få lavet specialdesignede handsker, skoovertræk og løse-ben/ærmer/knæ.

Når du vælger at få lavet teamtøj igennem Empire Cycling er du sikker på, at du får cykeltøj med en eminent komfort, funktionalitet og åndbarhed. Vi hjælper dig sikkert igennem hele processen, så du undgår ubehagelige overraskelser. Inden du godkender det endelig design vil du få adgang til en 3D model, så du kan se alt cykeltøjet i 3D inden du godkender ordren. Ved at gennemgå vores størrelsesguides undgår du at bestille cykeltøjet i de forkerte størrelser. Der kan efter aftale også arrangeres prøve aftener hvor, du/I kan låne vores prøve kollektion til at finde de rigtige størrelser til den enkelte rytter.

Hvordan er kvaliteten på jeres teamtøj?

Castelli leverer cykeltøj til QuickStep - Alpha Vinyl og Sportful leverer til Peter Sagan og resten af Team TotalEnergie. Det er din garanti for at selv verdens bedste cykelryttere nyder at kører cykelløb i tøj fra Castelli og Sportful. På markedet for cykeltøj er leverer de italienske brands noget af det hurtigste og mest åndbare cykeltøj der findes.

En af grundene til at du får maksimal aerodynamik og åndbarhed med vores cykeltøj er den teknik, der bruges til at lave tøjet. Når du køber teamtøj af en lav kvalitet vil du ofte opleve af logoer bliver overført til tøjet som et lag film, der stryges på tøjet. Det gør at de steder hvor der er påtrykt logoer og andre ting kan tekstilet ikke være lige så åndbart og aerodynamisk, som de steder hvor der ikke er. Teamtøj fra Castellig og Sportful bliver i stedet for lavet med sublimationstryk. Det betyder at hele stoffet bliver indfarvet i det endelige design, så du ikke går på kompromis med tøjets tekniske egenskaber.

Sådan laver vi teamtøj

Læs mere om hele processen fra den første kontakt, til I cykler på landevejen I jeres nye teamtøj.

Læs mere

Design Center

Læs mere om hvordan vi, i fælleskab, designer jeres nye teamtøj, så det bliver præcis som I gerne vil have det.

Læs mere

Styles

Vi hjælper selvfølgelig med at finde de modeller, der passer præcis til mere behov.

Se Styles

Vil du vide mere om vores teamtøj?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.