Design-Highlights: Udvalgt til Inspiration

Victory Cycling

Kontrastfuldt og klassisk trøjedesign, hvor den enkle grafik og den markante logofont giver et et 1950'er-agigt udtryk. Krave- og ærmerkanter letter det ellers tunge sorte look.

Belgian Waffle Ride

Her står der Belgien over det hele. Den ligelige fordeling af blå og sort, gør det usikkert om det mest er landsholdstrøjen, eller den belgiske mesterskabstrøje. Arkeklassisk.

Bicycle Heaven

Dennne type grafik var populær i 1950'erne, ikke bare i cykling, men også i motorsport. Den "Bianchi-grønne er til gengæld cyklingens. Ryglogoet holdes også i denne sarte farve.

Data Driven Athlete

I det omfang man kan kalde dette design for klassisk, er det på grund af de tre tværstriber, som kendes fra et utal at klubtrøjer. Her er udtrykket modernegjort med sin prikker i striberne.

AIMP

Igen de berømte tre striber, men her i s,mukke Middelhavsfarver. Man ser dem ikke ofte brugt i Danmark, men mpske en overvejelse værd. Lommestriber gør den på samme tid moderne.

California 89

Et eksempel på nytænkning. Det er i hæj grad klassike designelementer, her bruges, men sat sammen på en ny måde, som ikke var mulige i uldtrøjernes tid.