Design-Highlights: Udvalgt til Inspiration

Source Endurance

Et unik design i geometrisk mønster, og i en farvekombination, som ofte er brugt af italienske cykelhold: Klar blå kombineret med neongul, giver en perfekr synlighed for hvide logoer. Team Sky referencer i grafikken.

Society Cycle Works

Geometriske elementer med stærke 1980'er referencer, placerert med en skarp sans for virkemidler, gør dennne trøje til mere end en sponsortrøje. Logoet bliver her en del af designet.

Ice Cryo

Camouflage tema med mange konstraster, og med en dristig grøn farve (måske en Bianchi-reference), som giver en stærk identitet til denne trøje, som står perfekt til sorte bukser.

BRS Racing

Klassisk pipitamønster i grafikken, som er udødeliggjort af Chanel, giver en stilfuld og anderledes trøje. Bjælken på bryst og ryg bryder totalt, og giver en perfekt plads til eksponering af logo.

Derby Days

Derby days har her valgt en design baserer på prismeformet print i en lille tone i tone farveskala. Den hvide bund underbygger istemaet, og lægger op til det mulige valg af hvide bukser.

CAL Cycling

En meget rent og enkelt design i klasisk sort og hvid, men med gennemtænkte virkemidler, som gør tøjet unikt. Flot brud med gul ærmestripe, og perfekt til sorte bukser.