Design-Highlights: Udvalgt til Inspiration

Pacific Cycling

Et særdeles nyklassisk design, og ditto farvevalg, og klassikere bliver ikke klassikere uden grund. En trøje som de fleste gerne ville cykle i, og som er et flot eksempel på sublimationsteknik.

Rahoo

Gradueringstryk kan gøres mere eller mindre kontrastfyldt. Her er overgangen blød og subtil. Til gengæld tages der revanche med ærmer og skuldre i koskindsprint, og vi ender med en unik trøje.

Meeting Point

Geometrisk design kan sagtens kombineres med geometriske former, og det er der her er begavet eksempel på. Resultatet er en smuk trøje med både et trafiksikkert og et diskret look.

Suunto

Graduering, persienne-mønster, vandret og lodret. Der er mange elementer i spil, men det samlede udtryk er roligt og gennemtænkt. Igen et eksempel på mulighederne.

Sweetwater Swimm

En løsning fuld af kontraster. Paisley-mønster, graduering og neon. Resultatet er en trøje der står ud, og har sin helt egen identitet. Den neongule farve sikrer visibilitet.

Strafe

Det topografiske mønster i bunder af trøjen, vil ikke ses på afstand, men bidrager til dens unikke udseende, og adskiller denne trøje fra mange andre, der findes i dette Ineos-inspirerede design.