Design-Highlights: Udvalgt til Inspiration

Hoback

En smuk og kreativ fortolkning af et bjerglandskab i tre farver, som er afdæmpede men alligevel kontrastfyldte. Det er altid en flot overgang til bukserne med når lommerne er i samme farve.

Obra Fundraiser

En meget stilfuldt og underspillet design med subtilt brug af tone i tone i farverne. Det meget diskrete grafiske mønster i bunden gør dette til meget mere end blot en sort trøje.

King Racing

Et design hvor der er givet gas med både farver og grafiske virkemidler, men brugen af sort og grå giver alligevel et roligt udtryk, men de pink accenter fremhæver synlighed og design.

Smith

Her en grafiker, der har vidst hvad han ville have. Man ser en meget vellykket brug af tone i tone ideen, hvor ikke alene ryggen giver spil, men også selve trøjens bund med et organisk udtryk.

LaGrange

Enkelhed og kompleksitet i samme design. Ved første øjekast et meget 1950-agtigt look - også på grund af logoet - men ved nærmere eftersyn en moderne trøje med sublimationsteknik.

Dyna

Her er der arbejdet med adskillige virkemidler, og man vil ikke bemærke dem alle å afstand. Det organiske undermønster som kontrast til de skarpe geometriske rombe-designet.