Guide til Castelli cykelbukser

Castelli Cykelbukser

Cykelbukser fra Castelli er til dig, der vil have komfort i den absolutte topklasse og egentlig selv vil bestemme hvor meget du vil betale for det. Castelli cykelbukser fås både til begyndere og til professionelle cykelryttere. Det belgiske hold Quick-Step -AlphaVinyl kører i Castelli cykelbukser hele året, uanset om det er i de brostensbelagte forårsklassikere eller Vueltaens bagende sol.

Grunden til at du selv kan bestemme hvor meget du vil betale for komfort i verdensklasse er fordi du nemt kan til/fravælge hvad dine nye Castelli cykelbukser kan udover at føles som en sky når du sidder på rammen. I det her indlæg vil vi sammenligne de enkelte cykelbukser, så du ved alt hvad der er værd at vide.

Castelli Entrata Cykelbukser

Castelli Entrata Cykelbukser

- Til dig, der vil have komfortable cykelbukser uden at bruge hele opsparingen

Entrata Cykelbukser er Castellis entry-level cykelbukser, men det Italienske mærke sammenligner selv deres cykelbukser til begyndere med andre mærkers premium cykelbukser. Alt det de professionelle ryttere skal bruge, men os andre motionister ikke skal er skåret væk. Det vil sige at aerodynamikken ikke er til at vinde cykelløb, den er nærmere til at spurten ned til bageren. Lomme til radioen skal du kigge langt efter. Du får til gengæld en rigtig behagelig cykelbuks med en pude, der sagtens kan klare længere cykelturer. Så længe du ikke skal bruge dem i ekstremerne.

 

 

Castelli Competizione Cykelbukser HerreCastelli Competizione Cykelbukser 

- Til dig, der vil have flere elementer fra top-level cykelbukser, men til en mere overkommelig pris.

Cykelbukserne har flere elementer fra Castellis absolutte top cykelbukser, blandt andet er pasformen og ben-gripperne taget direkte fra Free Aero Race 4, den gamle aero-topmodel. I forhold til Entrata cykelbukserne er der færre paneler, flere flade sømme og bukserne er lavet i mere åndbare og komfortable materialer. Tekstilerne giver større kompression, som gør cykelbukserne mere behagelige at have på.

 

 

Castelli Free Aero RC Cykelbukser HerreCastelli Free Aero RC Cykelbukser

- Til dig, der skal bruge cykelbukser hurtige nok til at vinde verdens største cykelløb.

Nu bliver det alvor. Free Aero Race RC bliver også brugt af Quick-Step fordi komforten og ikke mindst aerodynamikken er best-in-class på World-Touren. Men hvad får du egentlig for pengene når du køber Free Aero RC? Du får laser-skårede ben uden gripper, men som stadigvæk bliver på plads. Du får Castelli top pude med 2 lag. Et med varierende tykkelse og et ekstremt blødt lag, så du undgår irritation mod huden. Det er med længder vores mest populære cykelbukser og det er tydeligt hvorfor når først du prøver dem på. Her kan du læse Feltet.dk's test af Free Aero RC Cykelbukser, som kalder bukserne for: "Castellis hidtil bedste".

Castelli Premio Black Cykelbukser - Herre
Castelli Premio Black Cykelbukser

- Til dig, der vil have de bedste cykelbukser

De er simpelthen fantastiske at få på. Premio Black er lavet til at give rytteren verdens mest komfortable cykelbukser. Alle elementer, der går på kompromis med komforten er udeladt. Der er nærmest ikke nogle syninger og benslutningen er eminent lavet med laserskåret finish og uden silikone gripper. Castellis top pude og hele vejen igennem lavet til at blive dine nye yndlings cykelbukser. Det er de dyreste cykelbukser i Castellis kollektion, men de er uden tvivl alle pengene værd. Du kan læse Feltet.dk's test her, hvor Premio Black får 10/10.

 

 

Cykelbukser