Hvad er gode cykelbukser?

Gode cykelbukser

Uanset hvilket niveau du cykler på, så er et par ordentlige cykelbukser alpha og omega. Du behøver ikke at flyve ud og købe de dyreste du kan finde, men jeg vil prøve at hjælpe dig til at finde et par som passer til dit niveau.

Hos Empirecycling har vi kun brands hvor kvaliteten er best-in-class uanset hvilken prisklasse dine nye cykelbukser er i. Det betyder også at du ikke betaler det hvide ud af øjenene brandet, men du betaler for kvaliteten af cykelbukserne.

Om et par cykelbukser er gode til dig kommer an på hvad du skal bruge dem til og hvilket komfortniveau du vil betale for. Ligesom du ikke kan gå til din bilforhandler og købe en Audi til en Suzukis pris, så kan du heller ikke købe cykelbukser til 249 kr. og forvente at du får verdensklasse komfort. Men du kan forvente at du får det du betaler for.

For at finde de rigtige cykelbukser skal du finde ud af hvad du skal bruge dem til, for der er stor forskel på om du skal cykel Århus-København eller om du cykler to turer af 40 km om ugen.

Vores cykelbukser er inddelt i 3 kategorier, så du let kan finde de cykelbukser, der passer til dit behov. 

Premium

Elite

Begynder


Premium cykelbukser til dig, der vil have den ultimative komfort. Uanset om du cykler lange distancer eller bare vil have det bedste ud af din næste cykeltur. Det er cykelbukser hvor alt er sat ind på at lave verdens mest behagelige cykelbukser. Der er valgt de bedste løsninger og materialer, fordi at man har valgt at gå hele vejen og tænke hver eneste lille detalje igennem for at gøre den så komfortabel som mulig.

Elite cykelbukser bliver af brugt af Quick-Step og TotalEnergies når de sæsonen rundt kæmper om at vinde verdens største cykelløb. Det er cykelbukser til ekstreme forhold, som cykelløb. Cykelbukserne er lavet sådan at rytterne sparer flere watt end nogensinde før. Det betyder også at hvert eneste element er valgt fordi det ikke findes hurtigere. Samtidig med er komforten en tand under Premium cykelbukserne, men stadigvæk til at det er de professionelle cykelrytteres foretrukne cykelbukser til cykelløb.

Udover aerodynamik bliver der også lavet cykelbukser til ekstrem varme, som er ekstremt åndbare og sørge for at køle dig ned så meget som muligt. I Danmark er det helt klart mest relevant når du cykler inden for, men det er også aktuelt hvis du rejser syd på i sommermånederne og har cyklen med.

Hvis du ikke har behov for hverken elite eller premium cykelbukser bør du overveje par begynder cykelbukser. Materialerne er ikke de samme som hverken elite eller premium cykelbukserne, der er valgt nogle alternativer, som giver god kvalitet og høj værdi for pengene. Men som ikke har de sidste procenter som Premium og Elite modellerne har. De procenter for du dog som forbruger også lov til at betale for.